"Van avonturen gaat mijn hart sneller kloppen"

Ik ga door waar anderen opgeven

Binnen mijn praktijk Uitzicht geef ik therapie aan pubers en volwassenen. Voordat ik in 2008 ben gestart met mijn praktijk, heb ik een lange loopbaan in de zorg gehad, waarin het werken met kinderen en volwassenen centraal stond.

  • Als verpleegkundige werd ik heel blij van het verzorgen van volwassenen en het leren omgaan met hun ziekte.

  • Als kinderverpleegkundige vond ik het heel fijn om ouders te begeleiden bij de zorg rondom hun zieke kind en vond ik het mijn taak om het verblijf van ieder kind in het ziekenhuis een stukje vrolijker te maken.

  • Als praktijkdocent vond ik niets leuker dan mijn leerlingen te coachen en hen dan op te zien ‘groeien’ als zelfstandige, onafhankelijke en sterke volwassen mensen.

  • Als teamleider vond ik het intensief, maar heel leerzaam om een groep van 50 vrouwen te coachen en samen met hen goede zorg te leveren op de Kinderafdeling. ‘A hell of a job’, maar ik leerde daar om niet op te geven en door te zetten, ook al lijken dingen soms onmogelijk. Een wijze les, die ik nog steeds toepas in mijn praktijk.

  • Als opleidingscoördinator vond ik het leuk om zorg te coördineren. Iets wat ik nu nog veel kan gebruiken in de samenwerking met andere disciplines.

  • Als coördinator heb ik bij het Reumafonds gewerkt. Een baan waardoor ik bij mensen thuis kwam, een mooie levenservaring die mij nog meer mensenkennis opleverde.

AVONTUURLIJK

Persoonlijk hou ik veel van dieren, de natuur, het theater, muziek en ik ben een echt spelletjesmens. Ik hou ook van reizen; van avonturen gaat mijn hart sneller kloppen. Werken in mijn praktijk biedt mij ook elke dag een nieuw avontuur.

ENTHOUSIAST

Ik heb zeer veel ervaring in het coachen van pubers en volwassenen. Als betrokken, leergierige en enthousiaste therapeut ben ik bereid om hard voor jou te werken. Mét jou, kan ik beter zeggen. Want we doen het samen.

BETROUWBAAR

Ik sta voor verandering op de lange termijn en ga door waar anderen opgeven. Ik geef je daarom niet alleen maar handvatten mee, maar ik zorg er samen met jou voor dat je de kracht hebt om ze te realiseren. Daar zet ik mijn vaardigheden, gevoel en intuïtie voor in.

Pubers

Uitzicht voor pubers:
Iedere puber bezit de kracht om met problemen om te leren gaan. Ik leer hen die kracht toe te passen.

Meer lezen

Ouders

Uitzicht voor kind en ouder:
Ik ondersteun ouders en breng hen weer in beweging, zodat zij de beste zorg aan hun kinderen kunnen geven.

Meer lezen

Volwassenen

Uitzicht voor volwassenen:
Bijna iedereen heeft in het leven behoefte aan steun en begrip. Misschien is het nu voor jou het goede moment.

Meer lezen

Relaties

Uitzicht voor relaties:
Verkeert jouw relatie in slecht weer en weet je niet goed hoe je hier samen goed uit kan komen? Wellicht is het dan tijd om wat intensiever samen met je partner aan de slag te gaan.

Meer lezen

"Je kunt elke dag een nieuwe keuze maken om jezelf blij te voelen"