"Nu weet ik dat als je goed voor jezelf zorgt, je ook een voorbeeld kan zijn voor anderen"

Mijn boek Robin, een nieuw begin

Stoei jij soms ook met het leven in deze huidige tijd? Ken jij ook de momenten waarop je de mensen om je heen opeens niet meer zo leuk vindt? Of speel je wel eens met de gedachte om in je werk het roer
volledig om te gooien?

Mijn boek gaat over Robin, een vrouw van 37, die iets totaal anders wil met haar leven maar niet weet hoe ze dit moet aanpakken. Haar verhaal is geïnspireerd vanuit mijn ervaringen met cliënten in de praktijk tijdens de afgelopen jaren.

In dit boek lees je:
Hoe belangrijk het is om je te omringen met mensen waar je zelf blij van wordt, wat je kan doen als je je leven echt wil gaan veranderen en hoe je een gelukkige partner, ouder of vriend kan zijn.

" Ik heb voor mijn gevoel al een heel leven achter de rug, maar de laatste tijd leef ik pas echt zoals ik altijd al heb willen leven. Ik wist tot een jaar geleden niet hoe ik dit voor elkaar moest krijgen. Heel lang heb ik de overtuiging gehad dat voor jezelf kiezen egoïstisch is, maar nu weet ik dat als je goed voor jezelf zorgt, je ook een voorbeeld kan zijn voor anderen. Ik heb besloten om mijn levensverhaal aan jullie te vertellen. "

Herken jij jezelf in dit verhaal en komt dit boek voor jou precies op het goede moment? Bestel het dan snel!

Klik op de onderstaande knop, en bestel nu direct één boek; Robin, een nieuw begin voor maar €14,95.

"De laatste tijd leef ik pas echt zoals ik altijd al heb willen leven."

06-16 30 52 77

info@uitzichtvoorjou.nl