"Iedere puber verdient het om blij en onbezorgd te kunnen leven"

Therapie voor pubers en volwassenen

Kindertherapie is geschikt voor alle pubers die niet lekker in hun vel zitten. Zowel de redenen als signalen kunnen uiteenlopen. Als jouw kind thuis of op school gedrag laat zien waardoor hij of zij niet helemaal tot zijn recht komt, faalangst heeft, gepest wordt of om andere redenen niet lekker in zijn of haar vel zit, dan ben je bij mijn praktijk aan het goede adres. Ook bij andere omstandigheden die ervoor zorgen dat jouw kind niet optimaal functioneert, zoals bijvoorbeeld een scheiding of ziekte, kan ik helpen.

Zelfstandig en weerbaar

Hoe het ook tot uiting komt en wat de oorzaak ook is; ik zorg ervoor dat jouw puber weer zelfstandig kan functioneren, beter om kan gaan met problemen en weerbaarder wordt. Als (kinder)therapeut werk ik indien nodig multidisciplinair samen met onder andere scholen, mentoren, huisartsen en zorgconsulenten. Dit gaat vanzelfsprekend in afstemming met jou als ouder.

Maak kennis met Iza en Noa

Voor pubers die van dieren houden heeft Uitzicht een aangename verrassing: enthousiaste Iza en rustige Noa dragen graag een steentje bij aan de therapie. Alleen als de puber dat wil, want Iza en Noa zijn er alleen bij als daar behoefte aan is. Er zijn voldoende andere middelen waarmee wordt gewerkt. Er wordt niet alleen gepraat, ik zoek ook naar andere manieren om pubers op hun gemak te stellen. Dit doe ik  bijvoorbeeld door het spelen van een spel of het samen wandelen met of zonder hond.

"Kom uit je cocon: bij Uitzicht leer je dat jij goed genoeg bent"

Praktijkadres

Dorpsstraat 40
2841 BK  Moordrecht

Telefoon
06-16 30 52 77

Graag een bericht inspreken na de piep.
Je wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Contactformulier
Vul het fomulier in via de contactpagina

Email

Heb je een hulpvraag of wil je meer informatie over pubertherapie, oudertherapie, relatietherapie of individuele therapie voor volwassenen? Ik help je graag! Mail naar: info@uitzichtvoorjou.nl

Ik ga als volgt met uw informatie om
Ik werk met een beroepscode. Dit houdt in dat alle informatie vertrouwelijk wordt behandeld.

  • Er wordt een dossier door mij aangelegd die digitaal is beveiligd.
  • Als er informatie vanuit een andere discipline wordt gevraagd, gaat dit altijd in overleg met u als client.
Vergoeding:

De zorg voor kinderen van 12-18 jaar wordt vergoed via de gemeente. Dit geldt ook voor ouderbegeleiding en dan maakt de leeftijd van uw kind niet uit. Via een verwijzing van de huisarts kan ik zelf een beschikking aanvragen. Contact opnemen met de gemeente mag wel, maar is niet nodig voor het aanvragen van de vergoeding.

De zorg voor volwassenen wordt vergoed via de aanvullende verzekering. De verzekering vraagt hierin een eigen bijdrage.

Je kunt mij direct bellen voor meer informatie: 06- 16305277

AGB code praktijk: 94-011002
AGB code individueel: 94-58897

Praktijk Uitzicht is bij de NVPA, NAP en RBCZ aangesloten.

06-16 30 52 77

info@uitzichtvoorjou.nl