"Iedere puber verdient het om blij en onbezorgd te kunnen leven"

Therapie voor pubers en volwassenen

Psychotherapie is geschikt voor alle pubers die niet lekker in hun vel zitten. Zowel de redenen als signalen kunnen uiteenlopen. Als jouw kind thuis of op school gedrag laat zien waardoor hij of zij niet helemaal tot zijn recht komt, faalangst heeft, gepest wordt of om andere redenen niet lekker in zijn of haar vel zit, dan ben je bij mijn praktijk aan het goede adres. Ook bij andere omstandigheden die ervoor zorgen dat jouw kind niet optimaal functioneert, zoals bijvoorbeeld een scheiding of ziekte, kan ik helpen.

Zelfstandig en weerbaar

Hoe het ook tot uiting komt en wat de oorzaak ook is; ik zorg ervoor dat jouw puber weer zelfstandig kan functioneren, beter om kan gaan met problemen en weerbaarder wordt. Als Psychotherapeut werk ik indien nodig multidisciplinair samen met onder andere scholen, mentoren, huisartsen en zorgconsulenten. Dit gaat vanzelfsprekend in afstemming met jou als ouder.

Maak kennis met Peter en Senne

Peter is mijn man en met hem geef ik samen relatietherapie, de paren die bij ons in de praktijk komen ervaren het als heel prettig dat we met zijn tweeën zijn. 

Senne is mijn hond, als jij het fijn vindt om kennis met haar te maken neem ik haar mee naar de praktijk, daar is ze namelijk niet standaard aanwezig.

"Kom uit je cocon: bij Uitzicht leer je dat jij goed genoeg bent"

06-16 30 52 77

info@uitzichtvoorjou.nl