"Met Uitzicht kan je de wereld weer aan!"

Individuele therapie voor jongeren

Voor jongeren van 12 tot 18
Als je je als ouder zorgen maakt om jouw kind, kan je contact opnemen en zo de eerste stap zetten om hem of haar weer in beweging te krijgen. Samen met jouw kind werk ik aan het voor hen gewenste resultaat.

Ik leer hen weer prettig functioneren en door de therapie voelen ze zich weer goed en zeker. Thuis, op school, bij hun vrienden en op de sportclub. Daarnaast worden confrontaties verminderd door de therapie, fijn voor het kind zelf, maar óók voor de ouders. Voor jongeren is het belangrijk om te weten dat ik gegarandeerde privacy bied.

Stap voor stap

  • Tijdens een gratis telefonisch intakegesprek van 20 minuten bekijk ik met jou of jouw kind, wat het nodig heeft om de therapie te doen slagen.

  • Er volgt bij jongere pubers een oudergesprek van maximaal 1,5 uur met beide ouders. Oudere pubers die openstaan voor therapie, mogen er voor kiezen om zelf een aantal keren te komen.

  • De eerste 3 weken geef ik wekelijks een 1-uur durende een sessie met de jongere om het vertrouwen te winnen. Vervolgens bekijken we samen of en hoe we verdergaan. Ook hier geldt dat ik ga voor de verandering op lange termijn.

"Wil je weer volop van het leven gaan genieten?"

06-16 30 52 77

info@uitzichtvoorjou.nl