Het is jouw taak om je kind sterk en weerbaar te maken. Ik geef je een steuntje in de rug.

Individuele oudertherapie

Als ouder wil je het allerbeste voor je kind. Toch kan de opvoeding als ingewikkeld en complex aanvoelen. Omdat kinderen je dieper kunnen raken dan ieder ander en omdat je tijdens het opvoeden ook tegen jezelf aan kunt lopen.

Waar doe je goed aan? Heb je je onredelijk gedragen tegenover je kind? Wat heeft jouw kind nodig op de momenten dat hij of zij zich in jouw ogen niet goed gedraagt? Heb je dan het beste advies gegeven of twijfel je daarover? Het is voor elke ouder fijn om van mij een bevestiging te krijgen.

Een luisterend oor en een professioneel advies kunnen op die momenten de uitkomst bieden. Iemand die met je meedenkt. Handvatten om in het contact met het kind vanuit rust en vertrouwen te handelen. Bij Uitzicht zijn alle ouders ongeacht de leeftijd van uw kind, van harte welkom. Oudertherapie aangaan is een sterk besluit, omdat het aangeeft dat je het beste wilt voor je kind.

Stap voor stap

  • Een gratis telefonisch intakegesprek van 20 minuten om te inventariseren wat ik voor jou (of mogelijk voor je kind) kan doen.

  • Een ouder sessie van 1,5 uur waarin je je verhaal kwijt kan.

  • Een vervolgsessie om te kijken hoe de adviezen in de praktijk uitpakken.

"Uitzicht: de plek waar jongeren, volwassenen en ouders centraal staan."

06-16 30 52 77

info@uitzichtvoorjou.nl