"Opnieuw contact maken met elkaar, zonder verwijten of oordelen"

Relatietherapie

Een relatie loopt niet altijd op rolletjes. Omdat je te maken hebt met twee individuen, is dat ook niet vreemd. Je kan van mening verschillen over het opvoeden van de kinderen, je hebt niet meer hetzelfde idee over jullie vrijetijdsbeleving of er zijn andere omstandigheden waardoor het even niet meer soepel loopt. Dit hoeft zeker niet het einde van je relatie te betekenen. Misschien heeft jullie relatie gewoon iets extra’s nodig en iemand van buitenaf die jou en jouw partner helpt.

Samen sta je sterk

Binnen mijn praktijk werk ik samen met mijn man met paren. Hierbij gebruiken we de SCHIP aanpak die zowel bij echtscheidingen als bij relatieproblemen heel goed werkt. Deze aanpak krijgt boven water wat al te lang ondergedompeld is geweest. Samen leer je bij ons luisteren naar de kwetsuren die je elkaar, onbedoeld maar toch, hebt aangedaan. Je leert je eigen en elkaars behoefte kennen om vervolgens opnieuw de verbinding aan te gaan. Door de therapie krijg je weer meer energie en tijd voor elkaar. Voor ons ook iedere keer weer een mooie ervaring.

Therapie die bij jullie past

Onze ervaring is dat in het begin van de therapie de ene partner vaak meer gemotiveerd is dan de andere. Dit is geen probleem, het lukt ons bijna altijd om de ander ook gemotiveerd te krijgen. Een scheiding vindt namelijk niemand leuk. Wil je weten of wij de aangewezen personen zijn om jullie te helpen? Bel vrijblijvend voor een gratis intakegesprek. De relatietherapie sessies duren 1,5 tot 2 uur en gemiddeld hebben we ongeveer 10 sessies nodig. De sessies vinden eens in de drie weken op een avond plaats.

Uitzicht: persoonlijk, praktisch en toepasbaar

06-16 30 52 77

info@uitzichtvoorjou.nl