"Opnieuw contact maken met elkaar, zonder verwijten of oordelen"

Relatietherapie

Een relatie loopt niet altijd op rolletjes. Omdat je te maken hebt met twee individuen, is dat ook niet vreemd. Je kan van mening verschillen over het opvoeden van de kinderen, je hebt niet meer hetzelfde idee over jullie vrijetijdsbeleving of er zijn andere omstandigheden waardoor het even niet meer soepel loopt. Dit hoeft zeker niet het einde van je relatie te betekenen. Misschien heeft jullie relatie gewoon iets extra’s nodig en iemand van buitenaf die jou en jouw partner helpt.

Samen sta je sterk

Binnen mijn praktijk werk ik samen met mijn man met paren. Hierbij gebruiken we de SCHIP aanpak die zowel bij echtscheidingen als bij relatieproblemen heel goed werkt. Deze aanpak krijgt boven water wat al te lang ondergedompeld is geweest. Samen leer je bij ons luisteren naar de kwetsuren die je elkaar, onbedoeld maar toch, hebt aangedaan. Je leert je eigen en elkaars behoefte kennen om vervolgens opnieuw de verbinding aan te gaan. Door de therapie krijg je weer meer energie en tijd voor elkaar. Voor ons ook iedere keer weer een mooie ervaring.

Therapie die bij jullie past

Onze ervaring is dat in het begin van de therapie de ene partner vaak meer gemotiveerd is dan de andere. Dit is geen probleem, het lukt ons bijna altijd om de ander ook gemotiveerd te krijgen. Een scheiding vindt namelijk niemand leuk. Wil je weten of wij de aangewezen personen zijn om jullie te helpen? Bel vrijblijvend voor een gratis intakegesprek. De relatietherapie sessies duren 1,5 tot 2 uur en gemiddeld hebben we ongeveer 10 sessies nodig. De sessies vinden eens in de drie weken op een avond plaats.

Uitzicht: persoonlijk, praktisch en toepasbaar

Praktijkadres

St. Victorstraat 52E
2741JR Waddinxveen
Voor de praktijk kunt u gratis parkeren.

Telefoon
06-16 30 52 77

Graag een bericht inspreken na de piep.
Je wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Contactformulier
Vul het fomulier in via de contactpagina

- Uitzicht is aangesloten bij de SCAG (geschillencommissie voor klacht-en tuchtrecht)

• KVK nummer: 24426979
• BTW nummer: 137890916B01

Email

Heb je een hulpvraag of wil je meer informatie over pubertherapie, oudertherapie, relatietherapie of individuele therapie voor volwassenen? Ik help je graag! Mail naar: info@uitzichtvoorjou.nl

Ik ga als volgt met uw informatie om:
Ik werk met een beroepscode. Dit houdt in dat alle informatie vertrouwelijk wordt behandeld.

  • Er wordt een dossier door mij aangelegd die digitaal is beveiligd.
  • Als er informatie vanuit een andere discipline wordt gevraagd, gaat dit altijd in overleg met u als client.
  • Ik werk met een privacy verklaring.
Vergoeding:

De zorg voor kinderen van 12-18 jaar wordt volledig vergoed via de gemeente. Dit geldt ook voor ouderbegeleiding en dan maakt de leeftijd van uw kind niet uit. Via een verwijzing van de huisarts kan ik zelf een beschikking aanvragen. Contact opnemen met de gemeente mag wel, maar is niet nodig voor het aanvragen van de beschikking. Vaak gaat het sneller als ik zelf de aanvraag bij de gemeente doe. Uw puber kan dan binnen 4-6 weken bij mij terecht.

De zorg voor volwassenen en relaties wordt vergoed via de aanvullende verzekering. De verzekering vraagt hierin een eigen bijdrage.

Beroepsverenigingen:
Praktijk Uitzicht is bij de NVPA en de RBCZ aangesloten

06-16 30 52 77

info@uitzichtvoorjou.nl