"Alles wat nodig is om jou weer blij en sterk te laten voelen"

Training persoonlijke ontwikkeling

Vind jij het leuk om met vriendinnen of collega’s aan je persoonlijke ontwikkeling te werken? Bij Uitzicht kan dat! Je kan bij mij een workshop of een training volgen in:

  • Het leren aangeven van je eigen grenzen in het contact met anderen (gezin, familie, vrienden, collega’s of bijvoorbeeld de mensen/kinderen waarmee je werkt). Dit doen we door letterlijk je grenzen met Kapla te bouwen. De reacties op deze workshop/training zijn erg enthousiast.

  • Het maken van een werk- of gezinsopstelling. Opstellingen bestaan al heel lang en geven inzicht in hoe mensen zich tot elkaar verhouden. Door bijvoorbeeld matjes neer te leggen of Playmobilpoppetjes te gebruiken, kan je zien hoe relaties onderling functioneren. Een heldere methode die echt leidt tot verandering.

Op maat gemaakt

Persoonlijke ontwikkeling is voor iedereen anders en er kan op elk moment in het leven behoefte aan zijn. De stap naar individuele therapie is voor jou wellicht te groot. Een op maat gemaakte workshop of training biedt dan de ideale uitkomst.

De trainingen zijn overdag en geschikt voor groepen tot maximaal 5 personen. De workshops worden in de avonduren gegeven en zijn bedoeld voor maximaal 3 personen. Een workshop op locatie is ook mogelijk en bovendien ook geschikt voor grotere groepen (maximaal 12 deelnemers).

Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op voor meer informatie.

"Leven en werken in het hier en nu met Uitzicht"

Praktijkadres

Dorpsstraat 40
2841 BK  Moordrecht

Telefoon
06-16 30 52 77

Graag een bericht inspreken na de piep.
Je wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Contactformulier
Vul het fomulier in via de contactpagina

Email

Heb je een hulpvraag of wil je meer informatie over pubertherapie, oudertherapie, relatietherapie of individuele therapie voor volwassenen? Ik help je graag! Mail naar: info@uitzichtvoorjou.nl

Ik ga als volgt met uw informatie om
Ik werk met een beroepscode. Dit houdt in dat alle informatie vertrouwelijk wordt behandeld.

  • Er wordt een dossier door mij aangelegd die digitaal is beveiligd.
  • Als er informatie vanuit een andere discipline wordt gevraagd, gaat dit altijd in overleg met u als client.
Vergoeding:

De zorg voor kinderen van 12-18 jaar wordt vergoed via de gemeente. Dit geldt ook voor ouderbegeleiding en dan maakt de leeftijd van uw kind niet uit. Via een verwijzing van de huisarts kan ik zelf een beschikking aanvragen. Contact opnemen met de gemeente mag wel, maar is niet nodig voor het aanvragen van de vergoeding.

De zorg voor volwassenen wordt vergoed via de aanvullende verzekering. De verzekering vraagt hierin een eigen bijdrage.

Je kunt mij direct bellen voor meer informatie: 06- 16305277

AGB code praktijk: 94-011002
AGB code individueel: 94-58897

Praktijk Uitzicht is bij de NVPA, NAP en RBCZ aangesloten.

06-16 30 52 77

info@uitzichtvoorjou.nl