"Voel je krachtiger en beter voorbereid op werk, relaties en sociale contacten"

Individuele therapie

Voel jij je regelmatig uitgeblust, vermoeid, overbelast en wil je niets liever dan:

• Een lichter en vrijer leven?
• Niet meer die last op je schouders?
• Je sterker en gelukkiger voelen?
• Beter functioneren in je relatie, gezin of op je werk?

Laat dit dan niet bij een illusie blijven maar kom in actie door je bij mij aan te melden! Ik help je, ook al heb je op dit moment weinig energie of kracht meer over. Samen zoeken we naar manieren om ervoor te zorgen dat je je weer beter voelt.

Zorg voor jezelf en word gelukkig

Sommige mensen kunnen alle ballen in de lucht houden, maar voor heel veel mensen gaat dit niet op. We leven in een maatschappij die veel van ons verlangt en dat valt niet altijd mee. We moeten keuzes maken en vervullen meerdere rollen. We zijn partner, kind, ouder, werknemer, vriend en/of vriendin. Aan alle kanten wordt om aandacht gevraagd. Soms weten we niet meer hoe we die aandacht het beste kunnen verdelen.

Sterker en weerbaarder

De meeste van ons hebben niet echt goed geleerd om naast al onze verplichtingen voor onszelf te zorgen of om keuzes te maken waar we gelukkig van worden. Als therapeut herken ik dit als geen ander en het is dan ook mijn missie geworden om de volwassenen sterker en weerbaarder te maken. Ik leer jou hoe je keuzes voor jezelf kan maken en daarnaast op andere fronten kan blijven functioneren.

Persoonlijk en op maat

Als betrokken, leergierige en enthousiaste therapeut ben ik bereid om hard voor jou te werken. Mét jou, kan ik beter zeggen. Want we doen het samen. Ik sta voor verandering op de lange termijn en ga door waar anderen opgeven. Ik geef je daarom niet alleen maar handvatten mee, maar ik zorg er samen met jou voor dat ze gerealiseerd worden. Daar zet ik mijn vaardigheden, gevoel en intuïtie voor in. 

"Als betrokken en enthousiaste therapeut ben ik bereid om hard voor jou te werken."

06-16 30 52 77

info@uitzichtvoorjou.nl