"Opnieuw contact maken met elkaar, zonder verwijten of oordelen"

Relatietherapie

Een relatie loopt niet altijd op rolletjes. Omdat je te maken hebt met twee individuen, is dat ook niet vreemd. Je kan van mening verschillen over het opvoeden van de kinderen, je hebt niet meer hetzelfde idee over jullie vrijetijdsbeleving of er zijn andere omstandigheden waardoor het even niet meer soepel loopt. Dit hoeft zeker niet het einde van je relatie te betekenen. Misschien heeft je relatie gewoon iets extra’s nodig en iemand van buitenaf die jou en jouw partner helpt.

Samen sta je sterk

De relatietherapie bij Uitzicht wordt gegeven door mij en mijn man. Zo is er genoeg ruimte en aandacht voor beide partners en voelen jullie je allebei gehoord. We werken met verschillende therapiemethodes en -technieken en geven handvatten waarmee jullie direct aan het werk kunnen. Vaak draait het om opnieuw contact maken met elkaar, zonder verwijten of oordelen. Dat is een belangrijk doel waar we samen met jullie aan werken. Relatietherapie is geschikt voor partners die de wens hebben om te veranderen en bereid zijn om zich daarvoor in te zetten.

Therapie die bij jullie past

Onze ervaring is dat in het begin van de therapie de ene partner vaak meer gemotiveerd is dan de andere. Dit is geen probleem, het lukt ons bijna altijd om de ander ook gemotiveerd te krijgen. Een scheiding vindt namelijk niemand leuk. Wil je weten of wij de aangewezen personen zijn om jullie te helpen? Bel vrijblijvend voor een gratis intakegesprek. De relatietherapiesessies duren 2 uur per keer omdat we voldoende tijd willen hebben om jullie verhaal goed te horen.

Uitzicht: persoonlijk, praktisch en toepasbaar

Praktijkadres

Dorpsstraat 40
2841 BK  Moordrecht

Telefoon
06-16 30 52 77

Graag een bericht inspreken na de piep.
Je wordt zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Contactformulier
Vul het fomulier in via de contactpagina

Email

Heb je een hulpvraag of wil je meer informatie over pubertherapie, oudertherapie, relatietherapie of individuele therapie voor volwassenen? Ik help je graag! Mail naar: info@uitzichtvoorjou.nl

Ik ga als volgt met uw informatie om
Ik werk met een beroepscode. Dit houdt in dat alle informatie vertrouwelijk wordt behandeld.

  • Er wordt een dossier door mij aangelegd die digitaal is beveiligd.
  • Als er informatie vanuit een andere discipline wordt gevraagd, gaat dit altijd in overleg met u als client.
Vergoeding:

De zorg voor kinderen van 12-18 jaar wordt vergoed via de gemeente. Dit geldt ook voor ouderbegeleiding en dan maakt de leeftijd van uw kind niet uit. Via een verwijzing van de huisarts kan ik zelf een beschikking aanvragen. Contact opnemen met de gemeente mag wel, maar is niet nodig voor het aanvragen van de vergoeding.

De zorg voor volwassenen wordt vergoed via de aanvullende verzekering. De verzekering vraagt hierin een eigen bijdrage.

Je kunt mij direct bellen voor meer informatie: 06- 16305277

AGB code praktijk: 94-011002
AGB code individueel: 94-58897

Praktijk Uitzicht is bij de NVPA, NAP en RBCZ aangesloten.

06-16 30 52 77

info@uitzichtvoorjou.nl